Koppeltoernooi

Het 3-banden koppeltoernooi 2017 ging vrijdag van start met 8 koppels.

Er waren slechts 3 tafels tot onze beschikking want op 1 tafel moest nog een wedstrijd worden gespeeld in de IJsselkring. Alle wedstrijden werden vrij snel afgehandeld en het team van de Zwaan was op alle fronten het meest aanwezig. Zelden een team meegemaakt wat zo luidruchtig iedere carambole vierde.
Vrijdag had ieder team 3 wedstrijden gespeeld en team Hiddink/Gerritsen en? van Dam/Roddenhof wisten alle 3 partijen te winnen.
Vanwege de eerste 2 goede partijen van Henk/Ivo besloot de wedstrijdleider hun iets te verhogen. Met nog 4 wedstrijden tegaan waren er nog meerdere kanshebbers noor de fel begeerde trofee. Team Koster/Koster en trio Hendriksen/Diseraad/Winterman begonnen aan hun opmars en team van Dam/Rodenhof liet het afweten en verloren alle 4 hun partijen. De andere teams Hissink/Mogezomp, v/d Kuit/Mendez Rocha, Bos/Vos en van Zon/Brinkert hadden wisselend succes maar deden niet meer mee voor de prijzen.
Uit eindelijk werd de finale gespeeld tussen Henk/Ivo en het trio uit Voorst.
Voorst won wel maar kon de achterstand op de gemaakte caramboles net niet goed maken.
De hoogste serie was er ??n waar je U tegen zegt, Hendriksen maakte een serie van 11 en daar zijn menig 3 banders jaloers op. Echte klasse uut Voorst.
Het was vooral een sportief en gezellig toernooi met deze kampioenen.
De eindstand ziet er als volgt uit.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *