Sponsor ons

Als u uw internet bestelling via onderstaande link besteld sponsort u gelijktijdig onze vereniging. De vereniging ontvangt van iedere deelnemer een klein bedrag en het mooie is het kost u niets.

Sponsor ons

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Pelikaan, zonder dat het jou een cent extra kost! 

 
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Pelikaan ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Pelikaan. 
 
En nogmaals, het kost je niets extra! 
 
Wil je Pelikaan ook GRATIS sponsoren? 
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Pelikaan. Voor jou een kleine moeite, voor Pelikaan zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Pelikaan. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Pelikaan hier direct van!
 
Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 
 
Je blijft anoniem 
Noch SponsorKliks, noch Pelikaan weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Pelikaan is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Pelikaan niets op.
 
 
Bezoek de SponsorKlikspagina van Pelikaan

2 gedachten over “Sponsor ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *