Rob Hargeerds club kampioen

Op zaterdag 20 december werd de finale gespeeld in ons onderling toernooi 2014.

Via de voorronde werden de beste 10 spelers ingedeeld in 2 poules van 5 spelers.
Poule A bestond uit Wim Koster, Henne van Zon, Frans Koster, Richard Kuiper en Edwin Klaassen, die de zieke Dennis Oosterlee verving. In deze poule eindigde 3 spelers ( Frans, Richard en Edwin) met 6 punten dus het set saldo moest de doorslag geven wie de finale mocht spelen. Frans eindigde als eerste met 18, Richard verzamelde er 16 en Edwin 15.
In poule B speelde Theo van Bemmel, Willy Schigt (titel verdediger), Hannes Jagt, Eric Vos en Rob Hargeerds. Rob won al zijn wedstrijden en plaatste zich voor de finale.
In de finale won Rob het libre, het bandstoten eindigde in remise en het driebanden werd gewonnen door Frans. De uitslag was 3-3 en dus werd er een barrage gespeeld zonder nabeurt. De dobbelsteen besliste dat de spelsoort bandstoten werd. Rob won en dus staat zijn naam nu ook voor eeuwig in de fel begeerde Huub v/d Wegen bokaal.
Beide spelers hebben een mooie vleesschotel van Slagerij Lammers gewonnen.20141220_191816

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.