Pelikaan 4 net niet

Zondag 28 mei gingen Henk Hiddink, Bart Kablau en Allan Brinkert van De Pelikaan 4 met goede moed op weg naar Cafe Bousema te Lochem om daar de Gewestelijke Finale 3-banden groot A-klasse te spelen.Alphons Hagelen die normaal ook mee speelt, kon niet mee doen ivm de drukte op de zaak.

Daar werd tegen Overkamp 1 uit Haarlo en Veemarkt 11 uit Doetinchem gespeeld.
In de 1e ronde moest Henk Hiddink meteen aan de bak tegen Martin Vermeer van de Veemarkt, maar het zat Henk niet mee en hij verloor deze partij en kreeg maar 11 caramboles mee.
De 2e ronde moest Bart Kablau spelen tegen Marco Ubbink van Overkamp en deze won Bart vrij makkelijk want de tegenstander kreeg maar 10 caramboles mee.
Toen moest Allan Brinkert in de 3e ronde spelen tegen Willem Mijnen van de?Veemarkt , Allan moest er op een geven moment nog 1 carambole tegen de 4 caramboles die Willem nog moest, maar Willem maakte een serie van 4 caramboles en was uit, Allan maakte in de nabeurt gelukkig nog de laatste carambole, wat resulteerde in een gelijkspel.
De 4e ronde moest Henk spelen tegen Johan Jansink van Overkamp en Henk speelde een wereldpartij 25 caramboles in 24 beurten, uiteindelijk het hoogste partij moyenne van de dag.
De 5e en laatste ronde moesten Bart(tegen Frank Raben van de Veemarkt)?en Allan(tegen Michael Wassing van Overkamp)?tegelijk spelen, de opdracht was niet eenvoudig want ze moesten beide winnen om door te gaan naar de nationale finale.
Allan ging voortvarend van start met een serie van 8 caramboles in de 6e beurt, maar viel daarna helemaal stil en kreeg er uiteindelijk 11 caramboles mee, laten we het maar houden op de hitte.
Bij Bart was op dat moment ook alle druk eraf, en hij verloor uiteindelijk ook.
Toch nog een 2e plaats gehaald en een leuke en gezellige dag gehad ondanks de hitte.
Wij wensen de kampioen van vandaag, de Veemarkt uit Doetinchem heel veel succes op de Nationale Finale toe.
Wij als team willen ook Alphons Hagelen en natuurlijk Sandra zijn vrouw bedanken voor het sponsoren van ons team de afgelopen 2 jaar, echt bedankt daarvoor.
Ook danken wij onze supporters Rene Paap, John Kerkhof,?Rein Peters, Rob Hargeerds, Hannes Jagt en Joop Hendriksen voor?hun komst?en steun tijdens deze finale.
Voor de rest wensen wij alvast alle biljarters een mooie zomer en vakantie toe.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.