Berichten

IJsseltoernooi 2023

Na een gezellig weekend biljarten is Edwin Willemsen de winnaar geworden van de 2023 editie. Alle deelnemers bedankt voor hun sportieve bijdrage maar ook de scheidsrechters en overige vrijwilligers een dikke pluim voor hun inzet.

Nieuwe lakens, eerst de oude eraf!

Met een enthousiast groepje zijn zondagmiddag in korte tijd de oude lakens van alle 7 biljarts verwijdert.Dat klinkt als een makkelijk klusje, maar door de verschillen in bouw van de biljarts kwam daar nog flink wat technisch inzicht bij kijken.Ook het verwijderen van de ontelbare nietjes was geen makkelijke opgave. Gelukkig werd er goed voor …
Ga door met het lezen van Nieuwe lakens, eerst de oude eraf!

Kaderteam strand in poule ronde NK.

Het mocht niet zo zijn vorige week in Castricum.Het kaderteam overleefde de poule ronde niet om door te kunnen naar de tweestrijd om de titel. Toch een hele mooie prestatie van onze mannen, volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen. Voor een uitgebreid verslag: https://www.bvcastricum.nl/actueel/nieuws

Kaderteam door naar Finale!

Na afgelopen zaterdag op de eerste plaats te zijn geëindigd in de halve finale tegen BV De Hazelaar 2 en BC Maarland maakt ons team zich op voor de finale, nu al een mooie prestatie mannen. De finale zal worden gespeeld op zaterdag 17 juni te Castricum Alvast heel veel succes!!!

Team 10 winnaar gewestelijke finale

Na de districts kampioen te zijn geworden is nu ook de gewestelijke finale een prooi geworden voor team 10 van de Pelikaan.Een knappe prestatie van Rene Oldenkotte, Rene Paap, Bert Paap, Paul van Grimberg en Herman van Woudenberg. Van harte gefeliciteerd mannen!